Son dakika

Ayhan Yeşilbaş: Ronaldinho Beşiktaş'a gelmek istiyor

Ayhan Yeşilbaş: Ronaldinho Beşiktaş'a gelmek 



istiyor 



Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği fakat başarılı olamadığı Ronaldinho mesaj gönderdi.

29.05.2014 - 16:33
  
Ayhan Yeşilbaş: Ronaldinho Beşiktaş'a gelmek istiyor
Futbolcunun menajeri ve ağabeyi Robert de Assis, kardeşinin, bu yaz, transferi için Beşiktaş'la konuşabileceklerini söyledi.

"RONALDINHO GELMEK İSTİYOR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Assis'in Türkiye ortağı Ayhan Yeşilbaş, "Ocak ayında Atletico Miniero'yla sözleşme yenilerlerken, sözleşmeye Avrupa'dan teklif gelirse serbest kalır maddesi koyun demiştim. Bu maddeyi koydular. Şimdi bu, her şeyin önünü açıyor. Roberto de Assis'le konuştum. Türkiye'ye gelmek istediklerini söyledi. Eğer Beşiktaş isterse, gelip tekrar masaya oturabileceklerini söyledi. Yaz döneminde olabilecek bir transfer; ama Beşiktaş'a bağlı" dedi.

"BAŞKAN FİKRET ORMAN TEPKİLİ"

Beşiktaş'ın tavrının ne yönde olduğu yönündeki soruya ise Yeşilbaş, "Başkan Fikret Orman çok tepkili. Ocak'ta olanlara kızdı. 'Geçen sene bizi mağdur ettiler. Çok sorun yaşadık. Üzüldük. Artık sorun yaşamak istemiyorum. Ronaldinho'yu şu anda düşünmüyoruz' dedi. Assis, Beşiktaş'ın bu konuda o dönem için ciddi adımlar attığını düşünmüyor. Beşiktaş ise, Assis'in kendileri üzerinden Ronaldinho'nun piyasasını yükseltip, Atletico Miniero karşısında pazarlık gücünü arttırmaya çalıştığını düşünüyor. Assis, 'Ben menajer olarak elbette, elimdeki tüm seçenekleri göz önünde bulundurarak pazarlık yaparım' diyor. Ama ne olursa olsun, Ronaldinho cephesi görüşmeye açık" şeklinde konuştu.
Trabzonspor ve Bursaspor'dan da bazı isimlerin Ronaldinho'yla ilgili kendisinden bilgi aldığını dile getiren Ayhan Yeşilbaş, "Ronaldinho, bu sezon 6.5 milyon gibi bir ücret belki talep etmez; ama iddia edildiği gibi 2-3 milyon euroya gelecek bir futbolcu değil" dedi.

kaynak:kralspor

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayınız

Bu Blogda Ara

Wikipedia

Arama sonuçları

Popular Posts

haberler

en son haber'e teşekkürler haberlerimizin birçogunu ordan aldık

Translate