Son dakika

Rize'de öğretmenler dereye uçtu: 1 ölü

Rize'de öğretmenler dereye uçtu: 1 ölü

Rize’nin Pazar İlçesi’nde Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu.

03.12.2015 - 16:31
t
Kaza, Hemşin-Pazar karayolu Suçatı Köyü Mevkii'nde bu sabah meydana geldi. Hemşin İlçesi'nde Kütüphane Müdürü Rıfat Hacıfazlıoğlu(60) yönetimindeki 53 HL 244 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak Hemşin Deresi'ne uçtu.

ÖĞRETMENLERİ POLİSLER KURTARDI

Otomobilde bulunan öğretmenler Meryem Saman, Şennur ve Nurcan Cihan ile Fatma ve Mehmet Ali Sümer, o anda yoldan geçen ve kazayı gören servis aracındaki polis memurlarının yardımıyla sudan çıkartıldı ve Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Rıfat Hacıfazlıoğlu ise sulara kapılarak kayboldu.

CESEDİ 3 SAAT SONRA BULUNDU

Bölgeye ulaşan AFAD ve Deniz Polisi dalgıçlarından oluşan arama kurtarma ekipleri Hemşin Deresi'nde kaybolan Rıfat Hacıfazlıoğlu için arama çalışması başlattı. Dere boyunca süren arama çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü. Hacıfazlıoğlu'nun cesedi, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kesikköprü Köyü Mevkii'nde bulundu. Kaza yerine gelen Rize İl jandarma Komutanı Albay Semih Coşkun ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı kazayla ilgili bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayınız

Bu Blogda Ara

Wikipedia

Arama sonuçları

Popular Posts

haberler

en son haber'e teşekkürler haberlerimizin birçogunu ordan aldık

Translate