Son dakika

TBMM Genel Kurulunda terör kınandı


Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,''Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.'' dedi.

İHA | 11.12.2016 - 13:55
asd
TBMM’de Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri görüşülüyor. Bütçe görüşmeleri başlamadan önce Genel Kurulda terör kınandı.

''BU ÜLKE PARÇALANMAZ''

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yaptığı konuşmada kelimelerin yetersiz kaldığı noktada olduklarını kaydederek, “Allah şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına sabrı cemil diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Terörün amacı ülkemizin birliği ve istikrarıdır. Teröre inat sabırla birliğimize ve dirliğimize sahip çıkacağız. Bilmiyorlar ki bu ülkeye saldırdıkça bu ülke parçalanmaz. Bu ülkeye saldırdıkça bu ülkenin insanları birbirlerine kenetlenir, kardeşliğini hatırlar, bir ve beraber olur” dedi.

''TÜRKİYE TERÖRE TESLİM OLMAYACAK''

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise, terörün arkasındaki güçlere seslenerek, “Türkiye teröre teslim olmayacak. Her türlü alçak yöntemi devreye sokan terör bu aziz milleti korkutamayacaktır. Kapalı kapılar ardında sissi planlar yapanlar terörü taşeron olarak kullananlar, Türkiye’yi terörle teslim alacağını zannedenler hayal kırıklığına uğrayacaktır. ifadelerini kullandı.

''ÖNCELİKLE TERÖRE SAHİP ÇIKMALIYIZ''

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise, terörün kanlı ve iğrenç yüzüne bir kere daha şahit olduklarını belirterek, “İstanbul alçakça ve acımasızca kana bulandı. Bütün terör saldırılarını lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin, tek hedefi milletimizin birliği olan terör her vasıta ve kanalı kullanarak gelecek umutlarımızı karartmaya çalışmaktadır. Terörün hedefi, bütün vatandaşlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti, birliğimizdir. Öncelikle birliğimize sahip çıkacağız.” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayınız

Bu Blogda Ara

Wikipedia

Arama sonuçları

Popular Posts

haberler

en son haber'e teşekkürler haberlerimizin birçogunu ordan aldık

Translate