Son dakika

Holmen ve Hasan Ali gidiyor

sabah.com.tr haberci as habercilik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Samuel Holmen ve Hasan Ali Kaldırım'ı gözden çıkardı.
Holmen ve Hasan Ali gidiyor

Fenerbahçe'de Holmen ve Hasan Ali Kaldırım gözden düştü. Alanyaspor maçında şans tanıdığı iki futbolcunun performasından memnun kalmayan teknik direktör Ersun Yanal, İsveçli oyuncuyu satılacak oyuncular listesine ekledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de Alanyaspor yenilgisi sonrası moraller bozuldu.

Özellikle Fenerbahçe'nin İsveçli oyuncusu Holmen'in Alanyaspor'a karşı ortaya koyduğu futbol teknik direktör Ersun Yanal'ı büyük hayal kırklığına uğrattı. Daha önce yaptığı açıklamalarda Holmen'i oynatamadığı için üzgün olduğunu ancak uzun lig maratonda kendisini takımda göreceğini sık sık dile getiren Yanal, Antalya'da bu fikrinden uzaklaştı.

Sezon başından beri gelen tekliflere rağmen teknik direktör Yanal'ın ısrarla takımda tuttuğu Samuel Holmen, Antalya Kampı ile beraber gözden düşen isimler arasına girdi. Tecrübeli teknik adam, bu durumundan ardından Yobo ve Kadlec'le birlikte Holmen'i de gönderilebilecekler listesine ekledi ve bu durumu yönetime iletti.

BİR DİĞER İSİM HASAN ALİKamp döneminde Yanal'a hayal kırıklığı yaşatan bir başka isimse Hasan Ali Kaldırım oldu. Sezon başından beri Caner'in arkasında forma şansı bekleyen Hasan Ali, Alanyaspor'a karşı bulduğu bu şansı oldukça kötü kullandı.

Hasan Ali, maç boyunca etkisiz performans sergilerken teknik direktör Ersun Yanal 24 yaşındaki oyuncuya sert uyarılarda bulundu.

Ntvspor

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayınız

Bu Blogda Ara

Wikipedia

Arama sonuçları

Popular Posts

haberler

en son haber'e teşekkürler haberlerimizin birçogunu ordan aldık

Translate